۴۰ تکنیک برای ترک خود ارضایی

تا حالا گزارش نشده شخصی بعد از خود ارضایی احساس پیروزی کنه و از همه لحاظ خوشحال باشه، خود ارضایی یکی از مشکلاتیه که هم جسم شما رو نابود میکنه و هم روح شما و باعث میشه مسیر موفقیت شما در زندگی کند بشه. برای کنترل این مشکل راه های زیر به نظرم کامل اومد با این وجود اگر راه دیگه و تجربه جدیدی دارید، ممنون میشیم در بخش پرسش و پاسخ با بقیه هم خونه ای ها در میان بذارید.

این هم لینک سوال مخصوص در اتاق پرسش و پاسخ

و اما پاسخ : 
۱٫ نخستین گام برای درمان استمناء، اعتقاد و ایمان به درمان‏پذیری آن و دوری از یأس و ناامیدی است. اما رسیدن به نتیجه و ایجاد هرگونه تغییر و دگرگونی نیازمند گذشت زمان، انتخاب راه صحیح و به كارگیری دقیق دستورها است. از همه اینها مهم‏تر، اراده و خواست فرد، نقش كلیدی و محوری را ایفا می‏كند. درمان و چاره جویی باید منطبق با خواست فرد باشد؛ زیرا تا وقتی كه او نخواهد، می‏توان با قاطعیت گفت كه درمان نخواهد شد. بنابر این بیمار اگر بخواهد، می‏تواند بر بیماری اش غلبه كند و جمله معروف – خواستن توانستن است- عین حقیقت است.

۲٫ تلاش برای تقویت اراده از گام‏های مهم در امر بهبود است. نگویید اراده از ما سلب شده است! ممكن است اراده انسان ضعیف شود؛ ولی هیچ گاه از بین نمی‏رود. نشانه اینكه هنوز اراده باقی است، این است كه شخص این عمل را در حضور دیگران و در هر شرایطی انجام نمی‏دهد. برای تقویت اراده، راه‏های زیادی پیشنهاد شده كه از جمله آنها تلقین به خود است. اراده همچون نهالی است كه باید آن را پرورش داد تا به مرحله خودشكوفایی و ثمردهی برسد. ویكتور پوشه – روان شناسِ فرانسوی – می‏گوید: افراد مبتلا به استمناء، هر روز به دفعات مختلف با تمركز فكر به خود بگویند: «من به خوبی قادرم این اعتیاد را از خود دور كنم، من قادرم». تكرار این عبارت ساده، اثر عجیبی در تقویت اراده و روحیه دارد. پل ژاگو بر آن است كه: تلقین، قبل از خواب نیز مؤثر است.


۳٫ سعی شود شكم به هنگام خواب، بیش از حد معمول پر نباشد.
۴٫ از پوشیدن لباس‏های تنگ و چسبان اجتناب گردد.
۵٫ از نگاه كردن به مناظر، فیلم‏ها و تصاویر تحریك كننده، خودداری شود
۶٫ از شنیدن و خواندن مباحث و مطالب جنسی و حتی شوخی‏های تحریك‏كننده و فكر كردن در این امور، دوری شود.
۷٫ از خوردن مواد غذایی محرك، مانند خرما، پیاز، مرچ، تخم‏مرغ، گوشت سرخی، و غذاهای چرب – اجتناب و به میزان ضرورت اكتفا شود.

(ادامه مطلب در صفحه بعد ?)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

این سایت توسط reCAPTCHA و گوگل محافظت می‌شود حریم خصوصی و شرایط استفاده از خدمات اعمال.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

رفتن به نوار ابزار